Et ledd mellom kandidat og arbeidsgiver

2nd Chance kobler kompetansen som finnes i våre jobbsøkere med bedrifter hvor de kan skape verdier og tjene penger til å etablere et godt liv.

Lite firma med høyt kundefokus

2nd Chance ble startet som prosjekt i 2016. Formålet var å skape et helt nytt tiltak for mennesker som har sonet i fengsel og som ønsker å komme i arbeid når de er på vei til å løslates eller etter de er løslatt.

2nd Chance baserer seg på å levere bemanningstjenester til bedrifter med spesifikke behov for arbeidskraft. Vi rekrutterer kandidater blant de med soningshistorikk og andre vanskeligstilte, og stiller som en tilpasset arbeidsgiver med kompetanse på tilbakeføring. Vårt mål er å få jobbsøkeren tilbake i arbeidslivet.

Møt teamet bak 2nd Chance 

2nd Chance består av et profesjonelt salgsteam, dyktige selgere og engasjerte rekrutterere som knytter jobbsøkere mot arbeidsmarkedet.  

Portrettbilde av Arne

Arne

Daglig leder

Arne har lang erfaring fra bemanningsbransjen, og driver også selskapet Seniorvikarene som henvender seg til godt voksne vikarer.

Portrettbilde av Tore

Tore

Rådgiver

Tore har bakgrunn fra forsvaret, og er fagutdannet murer, han har også vært med på å bygge opp treningskjeden Elixia. Han er en ivrig deltaker i Stolpejakt, og kan tidvis finnes i topplistene for den.

Trenger du arbeidskraft?

Ansettelse av ny medarbeider kan være en tidkrevende oppgave. Vi hos 2nd Chance har motiverte jobbsøkere med tydelige mål - klare for å trå inn i jobbmarkedet. Er du interessert i å benytte deg av vårt tilbud?