Om oss

ALLE MENNESKER FORTJENER EN NY SJANSE – EN SECOND CHANCE – EN 2nd Chance

«Man kan ikke forlate fangen i det kritiske øyeblikk»
– Straffeanstaltskommisjonen 1841.

2nd Chance mener alle fortjener en ny sjanse, uansett hva slags historie de bærer på. Dette gjør at vi møter mennesker der de er, og går sammen med dem på veien videre. Vi mener at livets skole er den viktigste grunnkompetanse et menneske kan ha og at negativ livserfaring som ikke egner seg på trykk i en CV, kan omgjøres til en ressurs som det ordinære arbeidsmarkedet har bruk for.

Vårt team stiller krav til våre kandidater. Vi krever engasjement, lojalitet, vilje til å jobbe og vilje til å leve ærlig.

Vi rekrutterer kandidater fra fengsler, overgangsboliger og fra gata. Folk som har et ønske om å gjøre en endring i livet sitt og som vet at arbeid er viktig for å få til denne endringen. Vi forlater ikke våre kandidater i den kritiske fasen fra fengsel til samfunn, men stiller opp som samtalepartner for både arbeidsgiver og arbeidstaker.

Ved hjelp av et profesjonelt salgsteam, engasjerte rekrutterere og dyktige ledere bistår vi mennesker som ønsker en SECOND CHANCE tilbake til arbeidslivet. Vi leier ut kandidatene til våre kunder, tar arbeidsgiveransvaret og sørger for å ha motiverte og engasjerte arbeidsfolk i de bransjene som markedet etterspør.

Illustrasjonsfoto