Hva noen av våre kunder sier:

Enklere Bolig - LogoEnklere Bolig AS:

“2nd Chance er et flott initiativ.

Det er fantastisk å kunne få være med å bidra til at de som har gjort en feil i livet, kommer seg tilbake i samfunnet og blir et produktivt medlem. Vår kandidat er helt rå! Hodet på rett plass, ståpåvilje og masse arbeidslyst!”

Administrerende direktør
Magnus Øhrbek Nilsen


GS Låsteknikk AS - LogoGS Låsteknikk AS:

“Våre kandidater har vært perfekt å ha med seg på vårt prosjekt med utskifting av all skilting på Statoil bensinstasjoner, nå Circle K. 

Imøtekommende,  høflig, pliktoppfyllende og vært tydelig på sin  takknemlighet for å være en del av teamet. Dette går begge veier. 

Vi ønsker de som en del av vårt team så lenge oppdragsmengden varer.

2nd Chance har vært en enkel organisasjon å forholde seg til. Ting er på stell slik at kontakten oss i mellom begrenser seg automatisk til å dreie seg om praktiske og økonomiske rutinemessige samtaler. 

Vi vil absolutt anbefale andre å prøve 2nd Chance.”

Jonas Gruben
Administrerende Direktør
GS Låsteknikk AS


Ryen VVS:

“2nd Chance har levert gode fagfolk fra dag en. Hardtarbeidende, gode arbeidere, som tar initiativ og er selvgående. Deres bakgrunn er mer en fordel enn en bakdel i sitt arbeide hos oss. De ønsker virkelig å vise at de er “hel ved”. Innsatsen er helt fabelaktig. “

Daglig leder
Jan


Fiberconnect AS:

“Vi har leid folk av 2nd Chance AS fra sommeren 2016. I vårt virke handler det om evnen til å stå på og yte det lille ekstra. Selvgående arbeidskarer er nøkkelen til suksess. Vi er anbefaler å gi folk en 2nd Chance og anbefaler selskapet til våre kunder/samarbeidspartnere.”

Daglig leder
Per Markus Andersson